Nieuws

 

 


VOETBALSCHOOL WEERT COLADA TOERNOOI 2019

In samenwerking met MMC Weert wordt er op 15 juni  het unieke en meest spectaculaire toernooi van Nederland georganiseerd.

Het 'Colada Toernooi' is een top evenement!

JO9 tm JO13 teams zijn van harte uitgenodigd.

Teamprestaties en individuele klasse bepalen de winnaar de super grote COLADA CUP.

Gespeeld wordt er in wedstrijdvormen van 3:3 - 4:4 - 5:5

Inschrijven voor dit toernooi kan al via : toernooien@mmcweert.nl


VOETBALSCHOOL WEERT BEREIKT AKKOORD MET MEREFELDIA

Voetbalschool Weert heeft na een positief gesprek met Merefeldia een akkoord bereikt over een samenwerking.

 

Vanaf begin maart 2019 zullen de techniektrainingen van voetbalschool Weert plaatsvinden op sportpark de Bengele in Nederweert.

Op de zondagmorgen voorafgaand aan de reguliere trainingen zal voetbalschool Weert een training verzorgen aan een jeugdteam tot en met de

O-13 van Merefeldia. De bedoeling is dat elk jeugdteam 2 keer aan de beurt komt binnen 10 weken..

Voetbalschool Weert is erg trots op deze nieuwe samenwerking!

 

BLESSURE PREVENTIE TOPFYIOTHERAPIE VAN DER ZANDEN

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

 

Helaas kunnen bij het sporten blessures niet altijd worden voorkomen. Om tijdig aan herstel te werken na een blessure is het belangrijk om deskundig advies te vragen als dit nodig is. Sneller herstel kan de uitval van trainingen en wedstrijden terugdringen en daarmee het spelplezier vergroten. 

 

Voorbereid het seizoen in? Topfysiotherapie van der Zanden biedt de mogelijkheid om uw kind te laten screenen middels de

Functional Movement Screen (FMS). De FMS is een instrument dat doormiddel van 7 verschillende oefeningen inzicht geeft in de stabiliteit en beweeglijkheid. De voetballer krijgt een indruk waar het probleem of risico zich bevindt, waardoor klachten of blessures zich (kunnen) herhalen en waardoor voetballen niet optimaal uitvoerbaar is.

Mocht uw kind toch een blessure oplopen? We willen de mogelijkheid aanbieden dat uw kind binnen 24u gezien kan worden voor een eerste afspraak om de blessure te laten onderzoeken en evt. te behandelen.  Zo kan er snel en op een adequate manier aan het herstel gewerkt worden.   

 

Een afspraak voor een FMS-screening of voor de beoordeling van een blessure kan gemaakt worden bij

Topfysiotherapie van der Zanden via tel. 0495-532328. Vergeet niet te vermelden daT je deelneemt aan de trainingen van Voetbalschool Weert

in welke vorm dan ook.

Omdat niet bij iedere ouder/verzorgende bekend is dat kinderen onder de 18 jaar, standaard 18 fysiotherapie behandelingen per kalenderjaar vergoed krijgen vanuit de basisverzekering, willen wij u hierop attenderen.

 

 

MMC-WEERT VERLENGT MET VOETBALSCHOOL WEERT

 

Onlangs hebben MMC Weert en de “Voetbalschool Weert” hun samenwerking verlengd.

 

Sandro Simons, van Voetbalschool Weert, was gedurende het huidige seizoen vooral bezig met de jeugdopleiding van kinderen in de leeftijd van 8 tot 11 jaar. De visie en trainingsmethode van Voetbalschool Weert spreekt MMC- Weert enorm aan.

Onder het motto “Jong geleerd is oud gedaan” gaat MMC Weert in het nieuwe seizoen wederom voor de  jongste leeftijdscategorieën vol inzetten op techniektraining. 

 

Onlangs werd besloten om de bestaande samenwerking verder uit te breiden en ook de D-jeugd (leeftijdscategorie tot 13 jaar) erbij te gaan betrekken.

 

De samenwerking is beide partijen goed bevallen, waarbij voor MMC Weert geldt dat haar missie “Presteren met Plezier” vruchten begint af te werpen. De jonge spelers krijgen spelenderwijs de voetbaltechniek met de paplepel ingegoten. Inmiddels zien we nu tijdens de wedstrijden dat de basistechniek met sprongen vooruit gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOETBALSCHOOL WEERT